6 januari 2012

Tacolasagne

Hela familjen älskar det här receptet på Tacolasagne! Räcker till 4 portioner.

Tacolasagne
  • 500 g nötfärs
  • 1 finhackad gul lök
  • 1 påse Organic Taco Spice Mix
  • 1,5 dl arla ekologisk gammaldags mjölk
  • 2 dl ekologisk créme fraiche
  • 4 dl passerade tomater
  • 2 morötter
  • lite smör
  • lasagneplattor
  • 2-3 dl riven ost

Gör så här: Finhacka den gula löken och bryn den sedan i lite smör. Tillsätt nötfärs och stek allt under omrörning. Blanda ner tacokryddan.

Blanda ihop mjölk, riva morötter, créme fraiche och passerade tomater i en skål.

Varva köttfärsen och tomatröran med lasagneplattorna i minst tre lager. Avsluta med riven ost.

Gratinera tacolasagnen i ugnen i cirka 30 minuter till lasagnen fått fin färg.