Egen skörd är guld värd! |
Syltad rabarber ett mumsigt måste för alla rabarber tokiga!
- entrecôte i skivor
- 1 gul knippelök
- 1 msk ättika
- 3 msk vatten
- 2 msk eko honung
- eko ruculo
- spenat blad
- 1 dl eko myntablad
- 1 dl eko finhackad dill
- 1 dl eko finhackad gräslök
- 1 msk äppelcidervinäger
- flingsalt
- svartpeppar
Gör så här: Skölj och strimla lök och rabarber. Lägg strimlorna i en kastrull med ättika, vatten och honung. Koka samman i ca 3 minuter. Häll av vätskan och låt den syltade rabarbern kallna.
Blanda allt grönt i en skål. Tillsätt vinäger, flingsalt och svartpeppar precis innan servering.
Servera den gröna och dilliga salladen till grillad entrecôte, klyftpotatis och syltad rabarber.