14 mars 2015

Godermorgon!

Knapriga och mumsiga!
Idag överraskade jag resten av familjen. Jag ordnade en riktig lyxfrukost. Härligt med helg!

Croque baguette

  • 1 baguette
  • 5 ekologiska ägg
  • 2 msk ekologisk mjölk
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 2 dl fint riven parmesan
  • lite cayennepeppar
  • lite smör

  • färska tomater
  • lite rapsolja
  • svartpeppar och salt
  • kallrökt skinka

Vispa ihop ägg,mjölk, parmesan, gräslök och cayennepeppar till en smet. Skölj tomater och lägg i en form. Ringla över rikligt med rapsolja och krydda med salt och svartpeppar. Baka tomaterna i ugn, 150 grader ca 15-20 minuter. Doppa brödskivorna i smeten och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna. Servera med varma tomater och kallrökt skinka.