4 maj 2014

Krydda med Renée Voltaires goda Lantbuljong!

Supergott!
Min smarriga Lantgryta

  • 1 stor fläsk ytterfilé
  • 1 msk ekologisk rapsolja
  • salt och svartpeppar
  • 1 knippe färsk sparris
  • 1 rågad msk Renée Voltaire Lant buljong
  • 3 dl eko grädde
  • 2 msk Västervikssenap stark
  • 1 tsk krossa grönpeppar
  • 1/2 dl färsk dill
Gör så här: Skär köttet i mindre bitar. Stek dem i rapsolja och krydda med salt och svartpeppar. Låt sparrisen sjuda i lättsaltat vatten ca 8- 10 minuter. Låt den sedan rinna av.
Rör samman grädde, Lantbuljong, senap och grönpeppar. Rör ner grädden och låt sedan köttet puttra i såsen på svag värme i  ca 8 minuter.  Tillsätt sparris och toppa med dill. Servera med ris.

Jag tycker att Renée Voltaires Lantbuljong är mycket god och den passar faktiskt till det mesta!