Lättlagad, krämig och läcker!
Rödkål = vackert och gott! |
Kyckling i krämig ostsås
- ca 600g tunnskivad kycklingfilé
- 1 msk ekologisk rapsolja
- 1 stor ask philadelphiaost (300g)
- 1 dl vatten
- 2 vitlöksklyftor
- salt och svartpeppar
- 1/2 rödkål
- 1/2 eko citron
- lite salt och svartpeppar till rödkålen
- 1/2 dl rostade pumpafrön
- 2-3 msk smörgåskrasse
- 1 dl eko parmesan riven
- kokt ris
Bryn kycklingen i rapsolja. Krydda kycklingen med salt och svartpeppar. Stek köttet tills det är klart. Tillsätt pressad vitlök, ost och vatten. Rör om väl och låt såsen bli genomvarm. Späd med mer vatten om såsen är för tjock.
Toppa med rostade pumpafrön, parmesan och smörgåskrasse. Servera kycklingen med kokt ris och rödkål.