- 1 gul ekologisk lök
- 2 vitlöksklyftor
- ca 600 g svensk kycklinfilé
- 1 röd ekologisk paprika
- 1 ekologisk morot
- 1 msk eko rapsolja
- 1 tsk hel kummin
- 1 tsk smoked paprikapulver
- svartpeppar
- 500 g eko krossade tomater
- 1 eko kycklingbuljong
- 1 dl finhackad persilja
- ekologisk gräddfil
Dela kycklingen i mindre bitar. Tillsätt kycklingen och bryn den. Tillsätt tomaterna och buljongtärningen. Krydda med paprikapulver och svartpeppar.Låt grytan sjuda i 5 minuter. Skala och skiva moroten och rör ner i grytan. Skär sedan paprikan i bitar och rör ner.
Låt grytan sjuda tills kycklingen är helt klar.Tillsätt hackad persilja på slutet.
Servera med ris och gräddfil.